Helgen

I går så drog vi ut för att fira Josefine som blev 21, det bjöds på shottar och drinkar, blev lite för mycket men vafan det var det värt! Sov över i pappas lägenhet, vaknade 9 i morse av att grannen borrade men bah hallå?? Jag sover?! Usch, tog en huvudvärkstablett och det blev bättre. Somnade i nån timme på soffan när jag kollade på TV, Sarah ringer o väcker mig eftersom jag skulle åka vid kvart över 12 mot Jakobsberg där jag skulle mötta upp Henne och Natalie. Vi tar därifrån bussen mot Kista väl framme i Kista så gick vi runt och kollade i butiker och jag fick med mig ett linne och en axellös Bh, eftersom jag ska tatuera mig på torsdag (ÄNTLIGEN) så är det bra om Bh:n är utan band, ni förstår? Nåja efter vi kollat runt i butiker osv så går vi på bio och ser Love and other drugs, så jävla bra. Den rekomenderas! Nu ska jag in i duchen sen sova, i morgon är det jobb... längtar inte :)

Lägger in lite bilder från i lördags:


Jag och Mika


Lite av Alicia, Max och Jossan


Mika och Ludde, söta va?!


Jag och Malin, oerhört seriösa.


Josefine och Jag


Jag och Jossan


Nico, Dino, Kim och Josefine


Gansters!


Nico


Dino, jag och Malin


Söta människor!


Felicia och Oliver


Grattis Josefine, 21 år!

Min telefon funkar igen! Det gillar vi :D

Idag har jag varit på IKEA med sarah och köpte lite saker, sen hämtade hennes mamma och låsas pappa våra saker, schysst service liksom. Sen skulle vi förbi Nike för det var rea på skor, men hittade ingenting. Så vi åkte hem till Sarah där jag dels skulle hämta mina saker från IKEA sen fick jag låna en klänning av Sarah tills ikväll.

Ikväll ska jag och några vänner ut och fira Josefine som blir 21 åridag, GRATTIS VÄNNEN!
Nu ska jag packa lite saker till pappa där jag ska äta middag med Jossan och Max, sen ska vi ut! Vi hörs i morgon, ska se till och inte dricka så mycket ikväll, i morgon ska jag nämligen på bio med Nattis och Sarah. Puss hej


Grattis min ''normala'' vän :D

Ingen telefon

Nej nu kommer ett arg inlägg, min mobil har slutat fungerat, det gjorde den häromdagen också. Men den fungerade senare, måste hitta en ny telefon och måste hitta en lånetelefon tills dess, ska iofs möta max senare idag efter jobbet så kan låna hans gamla. ÅÅÅÅH måste jobba utan musik, min MP3 är ju stendöd och det här kommer bli min död. hah jävla skit. Nej nu ska jag sminka mig och gå till jobbet UTAN MUSIK! ååååååååååh ska lyssna när sarah pratar nästa gång, typiskt henne och ha rätt, jävla snorunge :D

Ändrad tid

Idag på jobbet så ringde Erik (han som ska tatuera mig) och sa att han fick förhinder och inte kan tatuera mig den 1 fabruari så det blir det 3:e istället. En dag närmnare fredag, bestämde mig för att bara ta det chill den helgen eftersom man är nytatuerad, inte så bra och gå ut och festa det första man gör. Nu ska jag ducha sen sova, i morogn är det löning och fick min lönspec idag, åh vad glad jag blev, rik tjej! Fick bara betala 1200 hemma :D hihihi glad tjej för det! I morgon ska jag träffa Sarah efter jobbet, puss hej


Min första tatuering!

Yours Mine And Ours

Såg nyss klart på filmen Yours mine and ours, den var bra så ni borde se den, länk till trailern finns nedanför. Puss

http://www.youtube.com/watch?v=rnS4IvApv8E

Gårdagens mys ♥

Igår var ju jag hos Sarah och kolla en del disney filmer, vi hann se :  Den lilla sjöjungfrun, Herkules, Aristocats och Skönheten och odjuret, Sarah kunde ju alla låtar i filmerna, jag kände mig lite udda eftersom jag kan en liten del av havet är djup låten haha bättre än ingenting!

Har nyss ätit frukost och rensat bland mina skor som jag aldrig andvänder och dom som ser ut som ja ni vill inte veta, så det blev en del lika bra så. Sitter kvar i min pyjamas tröja, ska snart ducsha och sen bara kolla film och ta det lugnt. Imorgon är det ångest måndag hihi, fast det är bara en dal till löning kvar! Det är najs!

Vi fotade lite igår med sarahs kamera. Enjoy

Fötter!


Passande med disney muggar!


Sarah var med i filmen, hur coolt?!


Bästa ever! Haha :D


Världens finaste vän, love you ♥


Och söta lilla jag hihihihi

Disney night

Igår var jag ute och röjde, haha nej men tog 4-5 cider med Jossan och Malin på MP i Jakan, har varit där förut inte direkt ett höjdar ställe. Träffade Robin, Danne och Robins kusin Jocke som vi satt och drack med så det var skoj. Jossan stukade även knät under kvällen så vi drog hem vid halv 2 kanske. Jossan sov hos mig eftersom hon knappt kunde gå så i morse efter vi hade vaknat till så fick hon ta taxci in till södersjukhuset där hon är kvar, illa med vänte tid.

Ikväll ska jag till Sarah och ha disneykväll, tror hon blev lite smått irriterad när jag inte sett alla disneyfilmer men det tar vi igen ikväll! hihi, har precis duchat så ska bara chilla tills sarah har ätit! Puss hej leverpastej

Nya byxor och filmen The tourist

Nu mår jag bättre, lite huvudvärk kvar. Tror jag nog behövde sova ut eller något. Tidigare idag så var jag i Kista där jag mötte upp Jossan, Max och Jennie (jossans kompis), vi gick runt och kollade lite i affärer fick med mig ett par chinos liknande byxor typ, sånt jag aldrig använder, men jag tycker dom såg bra ut så jag köpte dom och sen käkade vi. Sen drog Jennie hem så jag, Max och Jossan bestämde oss för att gå på bio och det blev The tourist. Ville egentligen se Easy A men laddade hem den istället, men the tourist var faktiskt jävligt bra, bättre än vad jag trodde. Den rekomenderas verkligen! Har nyss duschat så man är fräsch och fin inför jobbet imorgon, lika bra och jobba lite så pengarna rullar in haha. Nu ska jag typ kolla film eller sova fast är inte trött. AJJJJAAA, haha herrå!

Här är trailern för The tourist

Illamående

Nu var det måndag igen, mådde illa på jobbet så drog hem vid halv 2 kanske. Sov en stund nyss så ska snart ner på ica, kan vara skönt med lite friskt luft.

Orkar inte uppdatera, vill bara må bättre. Är hemma från jobbet i morgon. Puss

Tatuering 1 februari

Igår efter jobbet så drog jag och Sarah till House of pain i Jakan, och gissa vad? Vi fick tid den 1:a februari! JAG dör av längtan! Så jävla kul!!!! :D

Efter vi var klara i Jakan så drog vi hem, vi skulle ju ha myspys kväll hos Sarah men hon mådde inte bra så vi bestämde oss för att ses en annan dag. Så istället för att sitta hemma så drog jag och mötte upp Max, Jossan, Ludde och Mika, vi drog till någon medeltidskrog - sjätte tunnan. Det var collt inrett och så men inte mitt ''typ'' av ställe direkt. Senare kom Nico, dino och deras 3 kompisar. Var skit trött eftersom jag dels hade jobbar och fick huvudvärk senare så jag drack nog bara 4-5 cider. Drog hem vid 2 kanske.. Somnade direkt när jag kom hem. Nu sitter jag här helt död. Vill bara ligga i sängen och kolla film, men ska iväg vid halv 5 så dream om liksom. Nu ska jag ner och ta något att äta!

Krock

I morse när jag gick till jobbet så såg jag att två (tre) bilar hade krockat vid kassavägen, själv hade jag ramla tidigare på morgonen eftersom det är galet halt, haha nu väntar jag bara på att blåmärket ska komma.

Och i morgon är det äntligen fredag och gud vad jag har längtat, inte bara för att det är fredag. Slutar 5 sen möter jag upp Sarah på bussen sen ska vi boa tid för......*trummslag* TATUERING! Fan va najs! Äntligen, sen ska vi ha myppys kväll hos henne!

Nu ska jag måla naglarna så vi hörs! Puss hej!

Godnatt

Ja, jag överlevde gymmet, gjorde kanske inte mitt bästa. Men måste börja äta rätt och sådär innan man börja gymma för att det ska hända någonting med kroppen. Så.. Jag borde ändra mina matvanor, haha. Time to sleep. Ja klockan är lite över halv tio men jag är typ dödstrött. Godnatt människor!

Gym i morgon!

Vi har ju ett gym på jobbet som jag berättade för några veckor sen, så jag och Josefine ska gymma innan jobbet. Börjar ju halv 10 så gymmar väl en 45 minuter, OM jag orkar så länge förstårs. Nu ska jag kolla film, ville bara skryta lite om att jag ska gymma. Jag kan m jag vill. Puss


The next three days

Igår var jag på dåligt humör som ni ser i inlägget under, haha men det är över nu. Gick på bio igår med Max, Jossan och Dino vi såg filmen The next three days, jag ville egtnligen se Easy A, men det ville ingen annan, buuuhu :(

Brukar oftas bara se komedi filmer, men denna film var jävligt bra. satt helt fastklistrad i stolen, grym film iaf!
Sov hos Max eftersom det var närmast, filmen slutade vid 12 ungefär, så då åkte vi hem somnade vid 5 i morse typ.. Det resulterade att jag försov mig, men kom bara en kvart försent, så ingen fara. Idag var en riktig jävla pissdag, typiskt måndag. Nu ska jag ta ett varmt bad och försöka koppla av. Vi hörs

Slänger in en trailer på filmen jag såg igår, den rekomenderas!

Nu gick du över gränsen

Jag hatar att behöva säga till saker och ting två gånger, och ja detta är en stor fet plik till dig eftersom du spelar ditt jävla omogna spel så ska jag vara lite omogen tillbaka, och tro mig jag kan bli en riktig bitterfitta om JAG VILL.

Nu är jag riktigt trött på att behöva höra och läsa saker om mig speciellt massa skit, alla gör misstag. Men jag gjorde ett misstag som jag INTE ångrar till mig, att låta dig gå. Det gäller fortfarande. Jag vill inte ha någonting med dig och göra, inte nu när du beter dig så jävla omoget! Väx upp. (jag vet att jag är minst lika omogen) men endast för du du SKA FÅ IN NÅGOT I DIN LILLA HJÄRNA.

DET RÄCKER NU. jag ger upp. har inte kraften att fortsätta läsa detta skit saker. Who the bitch now?



8 Januari

Kom nyss hem från o'learys där AIK hockey bjöd på hamburgare och dryck till, stannade kvar ett tag efter och blev bjuden på en drink. Inte så pepp på dricka men den slank ner, kunde ju inte lämnat kvar den hihi, plus att den innehöll FÖR mycket tequila. Tidigare idag träffade jag Sarah för vi skulle boka tatueringstider i hökarängen men eftersom dom inte gör färgtatueringar så drog vi till House of pain i jakan men dom hade stängt så vi ska dit nästa vecka! Så jävla taggad!!

Nu ska jag kolla film, fick låna två filmer : Monster till svärmor och He's the girl av sarah som har typ 2000 filmer känns det som haha :)




Bussmissen

Har precis duchat, tog en macka nyss orkade inte ställa mig och laga middag direkt! Det var ugnt idag på jobbet, blev stressigt ett tag men det brukar det bli ibland sånt man får räkna med, kan iaf hantera stress till skillnad från förr. Drog hem vid halv 6 eftersom jag började vid 9 så skulle min buss gå typ kvart i 6 men tror ni den kom då, nej självklart inte. Så jag tänkte att jag väntar tills 5 i. 10 minuter senare, den har fortfarande inte kommit, så jag börjar gå vad tror ni händer? Jo bussen kommer, när jag gått en bit, blev skit sur. Kände det på mig, bara för att jag kommer gå nu så kommer säkert bussen och så rätt jag hade =)

Nu ska jag ladda ner någon bra film, inte för att det finns någon.. suck vilken lame kväll. I morgon är det fredag!!!

År 2010

Random:

Hur har året 2010 varit för dig? – Helt okej.
Bättre än förra året? – Typ samma, inget speciellt.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Studenten! så jävla skönt! Jag klarade det, och jag är så jävla bra! Och jag tog bort min tandställning!!!!!!!
Har du flyttat under år 2010? – På pappas sida.
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Yes, en del.
Har du kysst en främling? – Ja.


6 Juni, ett datum som aldrig kommer att glömma!!! STUDENTEN 2010


Resultatet efter tandställningen, raka och fina tänder så jävla värt

Kärlek:


Hur har din kärlek varit 2010? – Helt okej, inte direkt bra och inte dåligt, lite mitt i mellan.
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Ja massor. eh nej?

Sorg&hämnd:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Nej.
Varit i slagsmål? – Inte vad jag minns.

Personligt:

Har du gjort någonting du ångrar? - Ja.
I så fall vad? – Sagt onödiga saker.
Har du skämt ut dig? – Säkert, förvånar mig inte.
Har du ljugit för en vän? – Ja
Har du varit ute en hel natt? – Ja.
Har du blivit tagen av polisen? – JA. hahaha fail
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.

Skolan och fritiden:

Vilken skola gick du på? – Hotell och Restaurang pogrammet i Jakobsberg
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Nja, vissa är retards andra inte.
Hatar du någon på din skola? - Inte direkt hatar, men ogillar! Tur att det är över!
Har du gjort något framsteg? – Ja, massor!
Haft alla rätt på ett prov? – Nej, kommer nog aldrig hända.

Vänskap:

Har du träffat nya vänner? – Ja det har jag.
Har du förlorat en vän? – Ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Nej.
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej.
Har du ljugit för en bästavän? – Nej, skulle aldrig falla mig in, alltid ärlig.
Har du haft en relation med en vän? – Nej.

4 Januari

Har nyss kollat klart på film, det blev High school musical, inte första gången jag ser den direkt. Ska snart försöka sova tror jag, är helt slut. Ändå var det hyffsat lugnt på jobbet idag berodde nog på för att jag typ sov 4 timmar... hoppas på bättre sömn inatt. Ajuste en sak jag störde mig på jag trodde jag skulle vara ledig på Torsdag men det kunde jag glömma, nåja, nu ska jag försöka o sova lite. Puss o Godnatt!

1 Januari 2011

Och nu var det nya året här! Jag hade ett bra nyår, jag och Josefine åkte med 8 tåget där vi även mötte upp Malin! När vi kom till Jossan där även massa annat folk var så vi började dricka lite smått, det bjöds på väldigt god champange brukar oftas ha svårt för champange, men det var nog samma som vi drack på studenten. Nåväl, vi körde lite lekar och frågesport, helt ok. Vid halv 12 så gick vi ut till Tanto för att kolla på nyårsraketer, haha och jag tappade min ena sko vilket jag märkte efter typ några minuter. Men snälla Mika hjälpte mig och hitta den, gullig tjej! Sen efter någon timme så gick vi allaihopa tillbaka till Jossan där det blev som en ''efterfest''. Drog ifrån Jossan vid 3, fick sällskap av Josefine, Mika och Ludde så vi drog till donken vid fridhemsplan efter det så drog vi hemåt. Var hemma vid halv 6 kanske, deckade direkt när jag kom hem och vaknade vid 3, sovit bort hela dagen haha. Drog till grillen och köpte mig lite ohälsosam mat ;)

Hoppas ni alla hade ett trevligt nyår!


RSS 2.0