Godnatt

Nu ska jag sova, ska som sagt upp vid 7 i morgon så vi hörs! Godnatt

En sen middag

Vi har precis ätit en sen middag som besog av kyckling och grönsaker men dom andra åt nudlar till, vilket jag hatar. Nu sitter vi här eller aa jag och Cissi sitter här medans Josefine är och kollar TV vilket vi inte tycker låter så lockande.. Vi ska mest ta det lugnt för i morgon ska vi upp vid 7.
Cissi och Jag

Ny telefon!

Det märks att jag inte har någon dator hemma som fungerar, sitter hos Cissi just nu. Har även köpt ny mobil som jag tyckte att jag var värd samt ett nytt busskort, nu är lönen slut! haha jag är otroligt bra på att slösa pengar men jag gör det på vettiga grejer! Nu ska jag hjälpa Cissi med att städa, på lördag är det halloween party hos Cissi så jag ska hjälpa henne som jag lovat! Puss

Mot bussen

Ska ta bussen halv så tänkte gå snart, vi hörs när jag är hemma. Puss

Outfit


Godmorgon

Min dator funkar inte länge, ska försöka hitta en bärbar istället. Nåja, igår så åkte jag hem från Max och träffade Sarah en stund sen åkte jag mot Vällingby för att träffa Josefine och Cissi, mycket trevligt. Vi gjorde inte så speciellt mycket bara hängde och snackade lite. Åkte hem vid halv 10 och hemma vid halv 11 kanske, sen somnade jag vid 12 kanske. Mamma väckte mig för ett tag sen, ska på ett möte vid 1 så det är några timmar kvar.

Dom senaste dagarna

I fredags var jag på bio och såg The social network med Max och Jossan, sen drog vi ut på kvällen till Theodoras, där vi träffade Kim och Dino också, vi tog nattbussen hem som vi precis hann med, kom hem vid halv 5 kanske? Och igår så åkte vi till Märsta för att fira min kusins mamma som fyllde 60! Det var riktigt trevligt, fick även träffa Therese unge Kelian, hur söt som helst. Vi sov över där också, så åkte hem vid 2 och kom hem vid 4 kanske, mötte Sarah en sväng för girltalk och nu ska jag till Max för att jag inte orkar sitta hemma och glo. Hörs i morgon! Puss
Bara för att fylla ut inlägget

SNÖ

Ställde väckarklockan på 11, men vaknade för någon timme sen, våran granne kom hit och skulle betala sin räkning (hennes internet har tydligen lagt av) så hon skulle fixa det. Har ätit frukost och så, nu ska jag ta en dusch och sen sätta på mig varma kläder, för det snöar för er som inte märkt det! Loggade in på facebook nyss också och nästan varenda person har uppdaterat att det snöar, we get it.
Utanför mig just nu

Godnatt

Har bara tagit det lugnt, kollat på en del avsnitt av OTH, jag ska upp vid 11 så vi hörs innan jag sticker iväg till Cissi en kort stund, sen ska jag nämligen in till stan för att träffa Max och Jossan. Vi höres, puss.

OTH

Jag hade tydligen bara laddat ner ett avsnitt av första säsongen, mötte upp Sarah för sällskap till ICA som vanligt! Sen så lånade hon ut första säsongen till mig, det tackar vi för. Nej nu ska jag dega med chips och OTH





One tree hill

Ska träffa Cissi i morgon och Max med, kände att jag inte riktigt orkade, dels för att jag vaknade så himla sent. Just nu håller jag på att ladda ner säsong 1 av One tree hill, den bästa serien efter OC. Fast OC blev lite dåligare när Marissa dog. Ni kan ju lista ut vad jag ska göra ikväll ;)?

När man lägger sig sent vaknar man sent

Som rubriken lyder, jag somnade vid halv 6 i morse. Och vaknade för en timme sen, ska snart ner och äta lite lunch hade jag tänkt, sen får vi se vart dagen tar mig. Mår hyffsat bra nu så jag får se vem jag träffar om jag gör det.

Natti natti

Klockan är över 4 på morgonen, det är helt sjuk.. Har inpricip inte gjort någonting vettigt idag, kollat massa filmer och även dom två sista avsnitten av the hills. Passade på nu när jag och Sarah ska se första avsnittet av säsong 5 på söndag. Nej men såhär kan jag inte hålla på vi hörs när jag vaknat!

Grown ups

Såg precis klart på filmen Grown ups den var jätte bra! Satt nästan och skrattade mig igenom hela filmen, så klockren. Här nedan kommer en trailer på filmen, den rekommenderas.


20 oktober

Sov inte alls bra i natt, mådde illa ett ex antal gånger, så det blev inge stan för mig, just nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv det får man göra när man är sjuk!

Godnatt

Bartenderskolan var bra, nu börjar eleverna nog märka att det är på allvar inte inte ut och supa varje dag ;
Men ska upp hyffsat tidigt i morgon, så jag avslutar detta inlägg med ett godnatt.

Bartenderskolan

Snart ska jag kolla på bartenderskolan på TV3 play, Sitter ju nu på Cissis dator, Alex skulle fixa den men hittade inget fel så ska lämna tillbaka den till henne i morgon, efter jag gjort det så ska jag träffa Jossan och Max i stan för att äta lunch. Nu ska jag kolla på bartenderskolan, hörs.

Lunch hos Cissi

Var hos tandläkaren i morse, var där typ 1 minut och sen åkte jag till Cissi för att äta lite lunch sen lite senare ska jag hem. Somnade väldigt sent i natt och sen försovde jag mig när jag skulle upp men Cissi bjöd mig och Josefine på lunch hos henne, världens bästa. Nu ska jag hjälpa till lite med maten, hörs senare. Puss




Godnatt

Middagen var helt okej, kul och träffa dom flesta igen. Kom hem vid halv 11 kanske. Mår inge bra.

Godnatt

Bara för att jag känner mig så snygg


Just nu

Om en timme ska jag ta bussen, lite bilder på hur jag ser ut!
Leggins - Bikbok
Linne - H&M
Skjorta - H&M

Middag ikväll

I morse gick jag vi upp vid 12 kanske, mamma började dammsuga vid 10  men somnade om lika fort. Det var skönt. Just nu sitter jag och Josefine och bara tar det lugnt, Cissi åkte hem för några timmar sen för att gå ut med hennes hund och så. Josefine stannade kvar eftersom vi ska på middag vid 7 med några gamla klasskompisar. Ska blir väldigt trevligt! Vi hörs senare!
Jag och Josefine för ett bra tag sen

..

Kass uppdatering, jag har jobbat, festat, umgås med mina vänner. Knappt suttit vid datorn. Nåja är hemma nu med Cissi och Josefine, vi ska ha sleepover. Igår var vi ett gäng ute på Tempel bar, najs. Blev lite mycket så kom hem vid 7 i morse sen vaknade jag av att Josefine ringde vid 2 så gick upp ett tag efter, sen åkte jag och Cissi och mötte henne vid centralen för hon kom hem från Linköping, vi hade en del och snacka om. Ska vara social nu, hörs!

Illamående

Har inte så speciellt mycket och skriva om, jobbade från halv 7:30 - 12, sen skulle jag på möte vid 13, sen träffade jag Max och efter det Sarah en sväng, jag mår jätte illa, ska sova snart. Imorgon är det jobb från 8-16, efter det är det ishockey vid 17 och det slutar väl kanske 22, är hemma efter det. Puss hej

Precis ätit Pizza =)

Hej allihopa! Är just nu hos Cissi, vi har precis ätit hemmagjord pizza, galet gott.
Var hos tandläkaren i morse också, det gick bra sen drog jag till pappas jobb och fixade lite med mitt CV, Max följde med också! sen drog jag och jobbade till 4 efter det drog jag till Cissi och nu sitter jag här. I morgon börjar vid halv 8 och slutar vid 12 så det blir bara några timmar, för jag ska på ett möte vid 13. Nu ska jag vara lite social mot Cissi. Hörs

Måndag morgon

Godmorgon, vaknade vi 10 av att några gubbar höll på utanför mitt fönster, inte okej kunde somna om som tur var. Sen kommer mamma och väcker mig vid 11 för att jag inte ska sova bort hela dagen, så jag gick upp för 30 minuter sen kanske. Ska möta Max och Jossan i Spånga vid 2 tiden, sen ska vi åka till Bromma, Max ska köpa nya kock skor. Sen får vi se vad vi gör, nu ska jag duscha och äta frukost så vi hörs.
Jag just nu

Just nu

Jag vet att det är dålig kvalite på bilderna, men tog med mobilkameran.

Äntligen klar

Äntligen klar med städningen. Lagade mat och diskade också, duktig jag känner mig. Här kommer bilder, nu ska jag ut och möta Sarah.
Före
Under




Efter






storstädning

Hejsan allihopa, Idag är det söndag och idag ska jag ha storstädning av mitt rum alltså städa, rensa, dammtorka, you name it. Så vi hörs efter det tror jag. Ville bara uppdatera

Transformers 2, The last song

Kom precis hem, drog hem till Sarah en stund efter jag käkat, vi drog till Jakan där vi köpte glass (eftersom ICA i viksjö stänger 19) sen hittade hon två DVD filmer, sen drog vi hem till Sarah och kollade på Transformers 2 och The last song, grät som fan till sista filmen helt sjukt.
Här kommer en trailer till filmen The last song


Home

Hejsan allihopa! Igår var jag hemma hos Sarah hela kvällen, väldigt mysigt. Vi åt middag och snacka om gamla minnen, sen kollade vi på dom sista avsnitten av Vampire diaries, galet irriterande slut. Sen kollade vi på Transformers 1, vi ska se transformers 2 idag, skulle ha sett den igår men båda va så himla trötta så vi flyttade det tills idag.

Godmorgon!

Godmorgon alla ni! Kom hem halv 5 i morse och innan det så jobbade jag på ishockeyn och efter ishockeyn gick jag ut med Jossan, Kim och Max. Det var väl helt okej, var helt död men jag tänkte att jag kommer hem i tid, ah jo tjena, halv 5 liksom. Vaknade till 2 stationer innan jag skulle gå av, skönt så jag slapp vakna efter jag skulle ha gått av. När jag kom hem så somnade jag direkt. Vaknade av min söta vän Sarah ringde halv 9?!?! Jävla BOLL, haha skoja hon är söt iaf. Somnade om igen efter det och sen vaknade jag av att hon ringde vid kvart över 12 igen. Ska ju möta Sarah på hennes jobb idag, sen ska vi bara ha myskväll hela kvällen. Har massa saker och berätta för henne :)
Nu ska jag äta frukost, så vi hörs!
Så söt jag är!

At cissi´s place

Hello, är hos Cissi och ska snart kolla på film, det blir 17 again. Eftersom jag är ledig i morgon så ska jag sova över här, inte roligt och åka från Hässelby till Viksjö sent på kvällen. Nåja jag ska vara lite social mot Josefine och Cissi. Hörs mera i morgon! Puss

Dagen som varit

Idag har det varit tufft på jobbet, var så nära på och sjukanmäla mig men jag skippade det. Jag slutade vid 4 kom hem vid 5, skönt att det ligger hyffsat nära. Har precis ätit middag också, ska med Sarah på ICA sen ska jag hem till Cissi, jag är ledig i morgon. Dom andra personalerna skulle på begravning vid 11 så känns onödigt att jag skulle med dit. Nu ska jag fixa det sista, hörs sen.
Pärlplatta jag och Lea gjorde tillsammans.

Bartenderskolan

Satt precis och kolla klart på Bartenderskolan på kanal 3, haha så sköna människor. Vissa tar ju inte ''skolan'' på allvar och jag älskar den stränga läraren svenska hitler som några grabbar i programmet sa.
Jobb i morgon, klockan ringer 06:30, hörs i morgon. Puss o Godnatt

En klassiker


Hos Cissi

Nu har vi kommit hem till Cissi eller ja vi har varit här några timmar, vi lagade Tacos och nu har vi rensat och städat Cissi´s rum, nu kan man iallafall gå på golvet ha ha. Ska snart hem och hämta rena kläder och ta en varm dusch. Puss
Mina två ''normala'' vänner :)

4:e Oktober

Såsär, nu har man vaknat till liv, är trött, vaknade inte av att mobilen ringde vilket jag ångrar nu. Vi ska strax röra oss mot Cissi för att laga lunch och fixa till hennes rum. Jag tänkte bara uppdatera att jag lever. Nu måste jag fixa det sista innan vi åker. Ha en bra dag!


Film och Monopol

Vi hamnade hos Josefine till slut, vi har suttit och kollat film och bara haft det trevligt! Vi åt tårta också som Cissis mamma köpt, skit god, fast man blev jävligt mätt. Nu har vi suttit och spelat monopol i över 4 timmar. Cissi gick och la sig för ett tag sen, jag och Josefine satt och spela klart, JAG VANN! Grattis till mig :)

Nu ska jag försöka få lite sömn, i morgon ska vi hem till Cissi, uppdaterar innan vi åker om jag hinner! Godnatt

Mot Cissi

Nu ska jag gå ner mot bussen, sen möter jag upp Cissi och Josefine i Vällingby, hörs när jag kommit hem!

Tunnika - Gina Tricot
Lack leggins - Bikbok

Grattis Cissi 19 år!

Idag fyller min fina vän Cissi 19 år! Jag ska möta upp henne och Josefine vid 8 för lite tjejmys och så ska hon få sin present också!

Minnen kommer tillbaka


RSS 2.0