Borde packa

Sist jag uppdatera har det hänt lite, för det mesta jobb vilket är roligt. Jag ska snart kolla ett avsnitt av one tree hill, efter det ska jag nog sova fast jag borde packa. Åker till Avesta över helgen, åker direkt efter jobbet på Fredag så det blir väl bra hoppas jag - skullle dock inte förvåna mig om tågen var försenade ;)

Hihi, Talk to you later




Avesta, bild lånad ifrån Google.se

Gårdagens o nuet

Hade det roligt igår, vill först och främst tacka Sarah som lånade mig pengar eftersom mitt bankomatkort har gått och gömt sig?! Nåja, jag, Sarah, Mikkan och Bell tog bussen 9 ifrån Sarah så kom till PG vid halv 10 och där mötte vi Robin, Danne och några andra snubbar jag inte vet vad dom heter haha =D Kvällen var awesome och människorna likaså. Vi tog bussen vid 12 och mötte Natalie där av en ren slump så jag, Sarah och Mikkan gjorde henne sällskap hem (det var ändå på vägen). Var väl hemma vid 1 om inte tidigare. Tack för en grym kväll, och Sarah - hoppas du blev nöjd ;)

Har nyss kollat en del avsnitt av One Tree Hill, och Jimmy och Keith dör, JAG HATAR DAN!!! Jävla looser. Nu ska jag kolla vidare, Puss.


Fredag, Sarah = 19 <3

Idag är det fredag, det gick bra på jobbet idag. Fick pröva på lite olika saker idag och lunchen bestog av Tacos, vilket var awesome. Slutade vid halv 5 men gick därifrån kvart i kanske, missade bussen precis, så GICK hem, jag ni ser även jag kan motionera ;)

Och ett speciellt grattis till min bästa vän Sarah som blir 19 idag! Big love to u





Trött tjej!

Jag somnade ett tag innan, inte bra hoppas jag kan somna ikväll bara. I idag var jag på arbetsinterjuv, nervös som ett as.. Men det gick bra för dom ringde mig för ågra timmar sen och fråga om jag kunde jobba i morgon, klart man säger ja. Måste bara säga tack till Sarahs mamma Carin som tipsade mig om jobbet, Tack :D

Nu ska jag kolla första avsnittet av 3:dje säsongen av one tree hill, wiee.


hej-jag-har-brist-på-bilder.

Inte på världens bästa humör

Igår hamnade vi på Harry B james, helt okej ställe. Ska dit på lördag igen också, och sen på Fredag fyller min fina bästa boll Sarah år, så då ska vi ut :D. Party helg lixsom ;)

Nåja, jag mår inge bra för att jag är trött (inte bakis), ska jobba på hockeyn ikväll, det ser man ju verkligen fram emot. Haha jävla neggo inlägg.. Puss


Jag i somras, uppe i Dalarna =)

Grattis på 19 års dagen

Nu ska jag börja fixa mig, ska åka vid halv 7-7 tiden, ska nämligen ut och fira min fina vän Jossan som blir 19! Grattis!

Måste skriva av mig....

Det är svårt att ringa ens närmaste vänner när ens pengar är slut på telefonen..
Just nu skulle jag verkligen behövt ett eller två samtal att ringa till, men livet är orättvist.
Känner att jag behöver tid för mig själv, för just nu mår jag piss även fast jag ser ut att må bra.
Under min mask finns en ledsen tjej.


Och till mina vänner därute som läser detta! Jag mår inge vidare bra just nu, men ingenting jag vill prata om!
Ni vet att jag älskar er, utan er inget jag.



För att det inte fanns några problem när man var liten.

Collage


Don´t like this

Gillar inte hur Chris ''flörtar'' med Haley, det här kommer orsaka problem. Nathan hade hyrt häst och vagn som skulle köra Haley och Nathan till balen, vem tror ni att hon är med istället? Chris såklart..

Grattis på Fars dag!

Grattis världens bästa pappa på fars dag! Love you ♥

Massa avsnitt senare

Efter massa avsnitt senare så ska jag äntligen sova, haha det var så spännande att jag inte kunde sluta kolla! Är btw inne på säsong 2 nu avsnitt 8, lite nörd varning kanske ;)?
Godnatt!
bara för att...

Ojdå...


One tree hill, as usual

Sen uppdatering, somnade väldigt sent igår. Vaknade av ett sms av Sarah vid 1, väntar tills hon ringer, spännande. Nu ska jag kolla två avsnitt av one tree hill sen är jag på säsong 2, så jävla bra.
Bra låt:

Hemma!

Kom precis hem! Härligt. Det var jätte jobbigt när vi skulle åka till Pappa, jag och Alex skulle ta kvart över 5 tåget ifrån Barkarby men ALLA tåg var inställda efter en ''olyckshändelse'' i Jakobsberg, jag tror att det är någon som har hoppat framför tåget så jag är glad över att vi åkte till Barkarby och inte Jakobsberg. Nåja, vi fick ta bussen till Kista och byta till tunnelbanan mot Centralen när vi väl kommit fram till Centralen skulle vi byta till tunnelbanan mot Liljeholmen och därefter ta tvärbanan mot Gröndal, jag höll dessutom att svimma på tunnelbanan mot Liljeholmen, det blev för mycket för mig. Men när vi väl kom fram så bjöds det på Oxfile och Potatismos typ, jävligt gott. Vi drog hem vid halv 10 och missade tåget med 5 minuter och fick vänta 25 minuter på nästa tåg, men Sarah och Max ringde så var underhållen iaf =)
Nu ska jag kolla nått avsnitt av OTH.

Mot pappa

Nu sticker jag och Alex till min pappa för att äta middag, vi hörs när jag är hemma. Puss hej leverpastej :D

Sådär

Kom precis hem till Cissi efter en promenad med hundarna, gjorde henne sällskap eftersom jag är så snäll. Ska strax åka hem och byta om och fixa mig inför ikväll, ska på middag hos min pappa med mina två bröder, kommer nog bli trevligt. Men jag uppdaterar mer innan jag åker.
sliten tjej

Nyss spelat klart

Jag och Cissi gick ut på en lång promenad på 1 timme ungefär, inte ofta jag går ut på promenad frivilligt, skämt-o-sido. Nåja vi gick till Åkermyntan och handla innehåll till smoothie som blev hur god som helst. Senare efter några timmar så käkade vi middag som bestod av Spagetti, köttfärssås och grönsaker, det gjorde vi bra tjejer!
Nu har vi precis spelat monopol klart, och Josefine den jäveln vann, (hon fuskade säkert) haha jag är en jävligt dålig förlorare. Sover även här ikväll så vi kanske hörs senare. Puss

Sov hos Cissi

Hej, igår var jag som sagt hos en kompis, vi gjorde inte så mycket vi kollade en skit äcklig film på 6:an igår. Drog till Cissi vid 10 så sov jag här också. Just nu väntar vi tills Josefine ska komma hem ifrån skolan så vi kan dra till ICA och handla lite saker. Vi hörs!

Sen lunch

Hejj! Vaknade vid 12 kanske, har precis ätit lunch som bestod av Pasta carbonara, MuMs. Lite senare idag så ska jag träffa en kompis, vet inte vad vi ska göra men det märker vi. Nu ska jag fixa lite här hemma så vi hörs i morgon!

OTH


Jag tycker iaf att det var roligt!

One Tree Hill

Ni kan ju gissa vad jag ska göra ikväll ;)?

Gubben i lådan


Fina tänder

Det har gått en evighet sen jag uppdaterade sist! Jag orkar inte. Under den senaste tiden jag uppdaterat så har jag träffat vänner, haft mysigt, ja ni vet det ungdomar gör nu för tiden. Jag har även tagit bort min tandställning! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! Wiho, men förvänta er ingen direkt bra uppdatering eftersom min dator inte fungerar.
Puss

RSS 2.0