29 Juni 2011

Längesen jag skrev.. Onsdag idag, jobbet rullade på som vanligt, lite seg nu när nästan hälften av alla går på semester... Men jag ska jobba hela sommaren o få galet med pengar sen rullar jag nog iväg till någon varm plats när det är kallt här i sverige, så får se fram emot det istället. I morgon börjar jag en timme tidigare eftersom jag ska iväg under dagen och träffa pappa. Ska förbi IKEA och köpa en ny säng till mig. Så nu har jag tagit bort en stor bokhylla i mitt rum, ser förjävligt ut men sängen är rätt stor så det är det värt, ska köpa två små ''bokhyllor'' istället för en stor, det ser bättre ut.
Nu ska jag in i duchen sen kolla upp allt inför i morgon, säng, madrass och allt sånt som man behöver. Måste piminna mig och inte glömma plånboken!!

Varmt väder

Halloj, i morse gick jag upp klockan 6, för tidigt för min del. Började 7 och slutade halv 4 sdå jag GICK hem, lika bra eftersom det är fintfint väder. Vid 6 tiden ska jag ut o äta med familjen för att fira Alex student, lite sådär i efterskott.
Igår firade jag och några andra vänner Ludde som fyllde år, vi drog till universitetet och grillade, väligt mysigt och varmt hela dagen o kvällen, fick skjus hem också, det tackar vi för Ludde! :)
Slänger in några bilder från igår.
Ni förstår nog själva varför jag suddade ut lite hihi

Luddes student!

I onsdags tog ludde studenten, så passade på att ta ledigt från jobbet och titta på när han sprang ut från sin skola i liljeholmen. Vid 4 var det mottagning hos Ludde där det bjöds på smörgårdstårta, pasta, bröd osv. Luddes bror är kock så han hade fixat så fint med maten, väldigt gott!
Lite senare på kvällen så drog vi in till stan för att fira Ludde och company, det var kul vi hamnade på klubben SOMMAR i stan. Jävligt soft ställe, uteservering och en innekrog vi valde att sitta ute eftersom vädret höll sig och det var inte kallt. Jag bjuder på lite bilder här nedanför :
Ludde med familjen
Jag, Ludde och en liten del av Robin
Jag och Mika
Niklas, Ludde och Mika
En liten Ludde
Luddes fina sko haha
Haha så söta människor!

RSS 2.0