Min helg

I Fredags skulle jag ha varit med Josefine men det blev inte så och Sarah spenderade kvällen med sin bror. Jag träffade Max istället, vi var hemma hos mig och såg filmen 127 timmar, jävligt bra film kan jag säga, rekommenderas starkt.

I lördags gick jag upp runt 9, ingen sovmorgon här inte. Åkte vid 10 mot Solna för att AIK skulle ha träningsmatch så dom behövde hjälp så jag erbjöd mig (dumt val). Jag frös som ett jävla as. Stog ute i tre timmar, vistiterade, blev varm ett tag. Jag hade ändå på mig sjukt varma kläder. Fast jag frös mest om fötterna och ansiktet. När matchen var slut så fick Jag, Josefine och Bea skjus av Christer (som jobbade där) till Grimsta där vi åt lunch. Senare mot kvällen så bestämde vi oss för att se på bio i Vällingby så det blev filmen Morning glory, seg början tyckte det hände saker mot mitten/slutet. Trodde den skulle vara bättre men nåja. Drog hem vid 10 bussen kanske, bussen var full med massa folk så det var drygt, men vad ska man förvänta sig en lördagskväll? Kom till Jakan och inser att min buss (552) inte gick förens om 40 minuter? Blir lite små sur och kollar nästa buss (553) den gick ionte förens om 50 minuter. Kollar den sista bussen jag kan ta hem, blir 551:an till ICA där jag stiger av. Går hem därifrån, sjukt mycket fulla ungdommmar som var kanske 13-14? Högst 15..  Jag kommer hem, går jag och lägger mig. Skön kväll..

Lite senare idag ska jag till Kista och träffa några vänner.

Slänger in trailerna för 127 timmar och
Morning glory





Bästa dagen denna vecka.


Idag kunde dagen inte gått segare. Fast sista timmen gick snabbt eftersom jag fick massa att göra då. Måste bara berätta om när jag skrämde Marcus på jobbet (vi hade drivit med varandra innan så det var en liten payback från min sida) Jag kom ut ifrån toaletten och ser hur marcus står mot ryggen åt mitt håll, han hör inte att jag kommer bakom honom, så jag tänker: ska jag skräma honom, aa jag gör det hur rädd kan han bli? HAHA och ni skulle ha varit där när jag skrämde livet ur honom! Trodde jag skulle dö av garv, Han skrek över hela lagret för han blev så rädd. Han fick typ hjärtat i halsgropen, higi bra payback från mitt håll :D
Lätt bästa dagen denna vecka! Gjorde verkligen min dag, kan skratta fortfarande för att det var så jävla kul.

I morgon är det fredag vilken innebär helg, fast jag har redan min helg planerad typ. I morgon ska jag kanske vara med Josefine annars träffar jag nog Sarah, får se vart kvällen tar mig. På lördag ska jag till Solna med Josefine och våran kompis Bea som kommit upp till stockholm över helgen (hon bor vanligtvis på Gotland) så det ska bli kul och träffa henne, har inte träffat henne sen i somras typ, för länge sen. Ska kanske ner till Gotland v.14 beror på om jag får ledigt från jobbet. Så ska träffa lite vänner där nere och bara softa.

Slänger in en bra låt!

Woho

Gick 10 minuter tidigare från jobbet så jag kunde hinna med 6 bussen men det behövdes inte eftersom Marcus körde förbi busshållsplatsen och erbjöd mig skjus hem. Hur skönt som helst att slippa stå ute i kylan, han skulle ändå förbi sin mamma som bor på samma gata som jag.

Annars så var maten klar när jag kom hem, det blev stuvade makaroner och korv, gott gott! Var inte så jätte god mat på jobbet så blev mest sallad och macka för min del.

Nu ska jag in i duchen och sen blir det Oc, hörs!


Me and Jossan från i helgen, fina flickor.

Makaroner och Köttbullar

Idag till middag fick det bli makaroner och köttbullar. Blev helt okej orkade inte anstränga mig så fick bli något snabbt och enkelt. Har nyss diskat så ska snart ner och hämta lite glass och kolla några avsnitt av OC, är inne på andra säsongen nu så det blir spännande. Orkar inte uppdatera mer. Herrå

En bättre bild på mitt lockande hår, det såg bättre ut än på bild!



Fredagkvällen

Igår drog jag till biljardpalatset med några vänner. Trodde det först skulle vara värsta alkishaket men det var najs så det gillade jag. Drog  dit vid halv 12 kanske så gick vi när dom stängde vid 3 typ haha var lagom död. Sov hos en kompis eftersom jag inte ville vänta på nattbussen som kanske inte skulle komma så vaknade vid 12, sen somnade jag om vaknade vid 2 sen låg jag i soffan och bara chillade och åt frukost. Drog hem till mig och nu sitter jag här. Min bror lagade maten idag efter min mamma brutit armen, så vi får hjälpas åt jag och min bror alltså. Och eftersom han lagade maten så diskade jag. Tycker synd om min mamma som ska vara sjukskriven i 4 veckor. Så efter jobbet så får jag hem och laga mat och diska och fixa allting som mamma vanligtvis gör..

Nu ska jag vara social med Max så vi hörs en annan dag!

Slänger upp en bild på mig och Jossan från igår, synd att man inte ser mina fina lockar jag hade igår, det var så fint!


Ångest

Jag har fått massor av ångest varje gång jag äter ngt onyttigt, jag går upp så jävla lätt i vikt så jag har bestämmt mig för att ändra diet eller aa typ ändra vad jag äter osv, kommer bli svårt men jag ska peppa mig själv. Tycker inte om att se mig såhär.. Så då får man göra något åt saken! Sa till mamm också att vi kanske skulle kunna köpa lite nyttigare mat och sådär och det gick hon med på. Fast jag kommer ju inte bli värsta nyttiga människa nr 1 så man börjar lätt och sen forsätter det så. Vill ju kunna känna mig hyffsat fin i sommar med bikini.
Och eftersom jag SKA gå ner i vikt betyder det att jag måste träna, har ju ett gym på jobbet men ska se hur det är med folk och sådär, nu tänker ni säkert ''det är ett gym klart det är mycket folk'' men saken är att jag tycker nämligen inte om när det är mycket människor på ett gym, ni får skratta hur mycket ni vill och tycka att jag är korkad osv, det är ju ett gym klart att det är folk som tränar och så, men jag tycker det är pinsamt att träna inför andra.. Thats it
Nu ska jag fortsätta sitta lite vid datorn sen kolla ett avsnitt av OC.

Torsdag

Har verkligen inte haft någonting att skriva om *intresseklubben antecknar*
Alla dagar som gått har jag jobbat ihjäl mig känns det som, det har varit väldigt mycket att göra och idag var det super super lugnt vilket jag tackar för. Irriterar mig bara på att dom brukar komma med en liten rush vid halv 6 tiden (jag slutar ju 6) så jag ska prata med dom i morgon om dom kan fixa så att det kommer tidigare eftersom jag ska få ut det mesta i lagret innan jag slutar!

I morgon är det fredag vilket jag har längtat efter som varje vecka.. Ska hem efter jobbet och fixa mig och äta lite middag sen så möter jag upp Sarah vi ska ut och ta några cider och snacka skit, Robin kanske kommer förbi också :)

Nu ska jag ducha, så vi hörs. Puss puss


Kista ikväll

Söndagsångets. Skulle egentligen städat mitt rum idag men får bli nästa vecka, dammråttorna får bli fler.. Idag ska jag fika i Kista med några vänner känner att jag suttiti inne hela helgen börjar bli rätt trött på att bara sitta inne och ruttna. Så jag ringde några vänner och sa att vi kunde fika eller gå på bio, men det lutar sig åt fika.. Har precis ducha. Var jobbigt det var och tvätta håret, försökte att inte röra tatueringen med håret och det lyckades jag med. Bad mamma smöra in tatueringen efter jag duchat klart och klätt på mig. Skulle då ta ut håret i handuken och tänker inte att mamma precis smört in tatueringen så håret kommer på tatueringen och det var rätt ångest, hade salva i underhåret, fail.

Ska snart hjälpa mamma med maten, eller aa skära grönsaker och duka. Men det är och hjälpa till. Igår pratade vi om att betala mer hemma och vi kom hyffsat överrens om en summa. Nu ska jag börja fixa mig så jag ser hyffsat pigg ut. I morgon är det jobb!

Puss hej ♥


Tatuering! Är så jävla nöjd!


Galet nervös

I morgon ska jag tatuera mig för andra gången, första gången jag tatuera mig så grät jag och nu ska jag säkert göra en dubbel så stor, kommer ju typ dö haha :P
Va nere på ica en snabbis med Sarah och köpte festis och chocklad inför i morgon. Sarah har ju tid 12:30 och jag vid 15:00 men är med henne när hon tatuera sig. Så i morgon är jag ledig från jobbet, så skönt så kan sova ut till 10 för åker ifrån mig vid 11 så vi hinner äta och så.

Nu ska jag vara lite mer nervös och kolla OC. Bild kommer i morgon! Önska mig lycka till!


Min första tatuering!

RSS 2.0