Bloggtorka

Idag har jag bara tagit det lugnt, somnade till i soffan lite, skit skönt. Idag ska jag möta upp Sarah för att följa med henne till vårdcentralen(tre dagar senare) sen ska vi nog käka på grillen, sen får vi se vad som händer. Har ingenting och blogga om eller jag har massvis jag vill berätta men känner att det nog är bäst att jag håller det utanför bloggen, lika bra så.
bara för att det finns fyra likadana som jag :)

Mot Kista

Förlåt för en sån dålig uppdatering, men min dator har gått sönder, så vi ska nog lämna in den i veckan, tror inte Alex uppskattar att jag sitter här och bloggar haha. Nåja helgen var awsome, förutom min böter på 800. Om, en timme ska jag ska åka till Kista för att träffa Max, och här sitter jag i pyjamas och bloggar, sen ska jag träffa Sarah för en promenad och sen träffa Cissi, Men jag ville bara uppdatera er om att jag lever och mår hyffsat bra.

Fredag

Kom hem runt halv 12 igår, jobbade på ishockeyn, vi mötte Södertälje förlorade med 5-4.
Ikväll ska jag på middag hos Maxs familj är lite nervös eftersom några av hans släktingar kommer, men det ska nog gå bra. Ska sova över där också, och sen på Lördag ska jag träffa Sarah, hon ska till IKEA och efter det får vi se vad som händer och på söndag ska vi ha Vampire diaries maraton, så ser min helg ut!
Nu ska jag ner och försöka äta lite frukost/lunch. Puss

Ut och möta Josefine och Cissi x2

Skulle ha tagit bussen som går 05, men det skippar jag. Blev precis klar. Ska möta Josefine och Cissi x2, slänger upp en bild på hur håret blev, ni får bättre bilder sen, och en outfit. Puss
Min sköna tröja som min bror köpte till mig i Thailand, till det har jag svarta jeans.

Torsdag

Godmorgon! Skulle ha jobbat idag, men det blev inte så, skönt på ett sätt men man saknar alltid barnen när man går hem. Lite senare idag ska jag träffa Josefine, Cissi och hennes vän Cecilia, kommer bli jobbigt när man säger Cissi så reagerar båda två. Nu ska jag ner och äta, visar resultatet av färgningen lite senare.
Puss

Färgat håret

Före
Resultatet kommer i morgon!

Jobbig dag

Sådär, nu är jag hemma, eller har varit det ett litet tag. Det hade tydligen hänt något på vägen mellan Akalla och Barkarby så det tog lite extra tid, eller typ 30 minuter. Idag jobbade jag, hade inte alls lusta med det, men var glad att jag kom till jobbet pigg och glad. Har haft huvudvärk hela dagen, alltså från halv 8 till 4, och INGEN hade tabletter, förstår du hur man känner sig då med massa glada och enegri lekande barn. Skulle vilja se Vampire Diaries, men tar maraton på söndag. Nu är det mat. Hörs sen

Pannkakor

Det bästa jag vet är nog Kladdkaka och Pannkakor, haha ikväll ville Max göra det, så jag hjälpte till lite. Ska bli gott. Uppdaterar nog inge mer förens i morgon när jag kommer hem, det blir vid 5, om jag inte får jobba över. Vi hörs då!

Puss

Mot Max

Sådär, nu har jag duschat och ätit klart, och har även skaffat Facebook till min mamma.
Ska ta bussen 24 mot Max, sover över där också, jag börjar ju halv 8 i morgon så jag åker vid 7 tiden. Tur att han bor nära jobbet!
Tights: H&M
Linne: H&M
Tröja: Gina tricot

Jobb i morgon

Dom gamla bilderna i inlägget under fick mig verkligen att sakna den tiden då alla var vänner och inga ''stora'' förändringar. Men nåja, ikväll ska jag träffa Max, vet inte riktigt vad vi ska göra, det märker vi. I morgon ska jag jobba halv 8 till 4, tror det blir veckan ut men det märker vi, hoppas på det så man har någonting och göra på dagarna :)
Nu ska jag duscha, så vi hörs innan jag åker till Max.

Do you remember?

Jag och Nattis
Sarah
Jag och Max
Jag och Malin
Tobbe och Jag
Josefine och Jag
Jag och Jossan
Jag, önskar att man hade samma självförtroende och kropp som då!
Jag och Lina
Jag
Kim och Jag

Mer Vampire Diaries avsnitt igen

Efter att tillbringat några avsnitt med Vampire diaries, så är jag hemma. Kom hem för någon timme sen kanske, har bara inte orkat uppdaterat. Har haft ont i huvudet hela dagen nästan, så ikväll ska jag nog lägga mig hyffsat tidigt. Jag färgade aldrig håret idag, OM jag inte jobbar i morgon så ska jag göra det!
Du och jag genom ALLT ♥

ICA

Har precis ätit middag som bestod av Spagetti och kassler röra, det låter kanske inte så gott, men det är så underbart gott! Nu ska jag möta Sarah, sen ska vi till ica, och efter det så kanske det blir vampire diaries, vi får se vad kvällen bjuder på!

20 september

Efter några timmar fixandes i mitt rum så är jag rätt nöjd, skulle behöva köpa två hyllor som man kan sätta ljus och lite annat på, Sarah ska ändå förbi IKEA i helgen för att köpa en ny säng, kan ju se fall jag hittar något då! Min lön kommer ju inte förens i oktober, vilket är lagom irriterade, fast då ska jag köpa en ny mobil det första jag gör haha. Nu ska jag ner o kolla fall maten är klar, är hungrig.
Ungefär den storleken, bild lånad från http://www.styleroom.se/

Måndag morgon

Godmorgon, den helgen bara försvann. Jobbet ringde inte i morse, är lite glad över det eftersom jag somnade rätt sent, sen har Kim ringt mig konstant sen 7 i morse, så jag blev lagom irriterad att han aldrig ger sig..
Jaja, idag ska jag nog färga mitt hår behöver verkligen det. Sen ska jag städa mitt rum och lite senare efter det ska jag självklart möta upp Sarah!

Mer Vampire Diaries avsnitt

Varit med Sarah hela dagen, vi åkte först till Jakan, där hon fick med sig böcker hem och lite annat. Jag köpte hårfärg (det behövdes). Vi träffade även på Stoffe som hade varit i Gävle och tävlat. Sen åkte vi hem till Sarah där vi lämnade sakerna, sen gick vi och rösta!
Sen har kvällen bestått av Vampire Diaries, som jag nästan blivit besatt av, asså varje avsnitt slutar spännande så man måste kolla vidare, ska över dit i morgon och kolla, besatt eller vad?

Godmorgon!

Godmorgon, idag är det söndag den 19 september, det byter val idag! Jag ska snart möta upp Sarah och sen ska vi till Jakan och kolla runt, sen ska vi rösta!

Godnatt

Kom hem för ett tag sen ifrån Sarah, vi kollade som sagt på Vampire Diaries, det var en helt okej serie, ska över dit en sväng i morgon och kolla vidare. Sarahs mamma hade även bakat en cheescake till mig, så snällt av henne, men nu ska jag försöka sova, mår illa..
Eftersom Sarah är så söööööööööt

Mys kväll med Sarah

Har precis ätit middag som bestod av tacos, tog det som var kvar från igår, lika bra eftersom jag inte skulle orka ställa mig och laga mat. Nu ska jag till Sarah för att ha mys kväll, lovade henne att vi skulle kolla på Vampire diaries, så det ska vi kolla på sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men uppdaterar när jag kommit hem igen.


Bilder ifrån igår

Tänker lägga upp några bilder från igår, inte alla men det mesta!

Mot Vällingby

Sådär, nu är jag hyfsat pigg, vaknade att att Kim ringde och väckte mig, sen det blev inte så mycket prat från min sida. Är ju rätt så trött och lite bakis, men igår var vi iaf ute på Theodoras och firade Max, kvällen började bra men som vanligt ska alltid problemen komma upp. Jag och Kim åkte nattbussen hem, sen kom Sarah (du är en ängel) och mötte upp mig vid busshållplatsen och gjorde mig sällskap, det uppskattades till 100%.
Nu ska jag åka och Träffa Josefine med Sarah, så vi hörs i ett annat inlägg med massa bilder!
Pusss

Jobb hela dagen

Hallojsan, Jobbet ringde och väckte mig i morse, så det var bara att gå upp fixa sig snabbt (vill ju inte låta chefen vänta...) Jag va på jobbet 20 i 10, duktigt gjort, med tanke på att hon ringde vid halv 9, jag är absolut inte en morgonmänniska, men jag tvingade mig upp. Det tar ett tag att åka till jobbet ifrån mig. Efter det gick jag förbi Sarah för  hon skulle berätta en sak, har varit nyfiken hela dagen lång, men blev dock irriterad när jag väl fick höra det. Sen gick jag hem och åt middag, sen mötte jag upp Sarah igen för att göra sällskap på ica och nu sitter jag här. Jag jobbar även i morgon, börjar 9 (sovmorgon!!), slutar vid 4-5 hoppas jag slutar tidigt, sen efter jobbet ska jag direkt hem sen äta, sen efter det ska jag möta upp Josefine och Cissi , (fast det beror på om Sarah följer med eller inte) efter det ska jag möta upp Max och sen ska vi möta upp resten av vännerna för att festa natten lång! Max fyller nämligen år i morgon!

Tog en lång dusch

Tog en lång dusch, vilket var hur skönt som helst! Sitter och gör ingenting, kollar runt på olika sidor, skriver en lista med massa filmer jag vill att Alex ska ladda hem, så när jag är ledig så har jag något att göra, bra va?

Hälsade på Sarah på hennes jobb

Åkte till Sarahs jobb, sen skjutsade hennes mamma oss till Ica där vi käkade middag, mycket trevligt. Vi hade massor att prata om som vanligt, vi planerade även lite helgplaner, hoppas allting går som planerat.
Men nu ska jag ner och kolla på tv, vi hörs kanske lite senare. Puss
Hej-jag-leker-med-webbcamen

The hills hela dagen

Godmorgon. Somnade vid 3 inatt, rätt så sent. Vaknade vid 8 av att min bror skulle hoppa i sängen för han ville retas, blev lagom irriterad, men det blir payback på det! Vaknade sen igen av att mamma började dammsuga, sen skulle hon torka golven och göra allt bara för att irriteras kändes det som, men vid 11 gick jag upp och sen dess har jag kollat på The hills, har blivit besatt av serien. Nu har jag bara 2 avsnitt kvar, men det tar jag nog i morgon.
Hej-jag-försöker-se-bra-ut

Godnatt

Har suttit framför datan hela kvällen, inte bra. Det börja kännas i ögonen nu. Men ska släcka ner den och försöka sova.
Godnatt

Hemma från Solna

Hemma igen, gud var det regnade idag, mina skor är ny helt dygnsura! Men livet går vidare.
Idag var jag som sagt i Solna med Max och Jossan, trevligt och träffa dom igen, Max fixade sitt pass sen gick vi och åt, sen träffade vi på Josefine av en ren slump, så jag följde med henne till Cissi en sväng, skulle ha träffat Sarah men vi ska ses i morgon istället.
Nu ska jag tvätta bort sminket, så vi hörs mer i morgon om jag inte uppdaterar med ett Godnatt inlägg

Mot Solna

Snart så ska jag fixa klart mig och sen åka med 14:30 bussen mot Solna där jag ska möta upp Max och Jossan, det var ett tag sen, Max skulle fixa Pass sen efter det vet jag inte vad vi ska hitta på..  Ska nog möta upp Sarah en sväng ikväll också.

14 september

Tog en lång sovmorgon i morse, eller ja mamma väckte mig 10 men det var skönt att ändå inte sova bort hela dagen som jag brukar göra när jag är ledig.
Har precis ätit frukost och ska snart kolla på The hills, passar på nu innan jag glömmer bort allting och när man ändå är ledig!
Vi nog lite senare innan jag åker iväg. Puss

Hemma

Hej, Har precis kommit hem från Josefine, vi gjorde ingenting speciellt. Idag skulle jag egentligen jobbat men missade Ingelas samtal, vaknade igen halv 12, men tror jag jobbar i morgon annars ska jag träffa Max och Jossan en sväng, och efter det ska jag raka håret på min bror och hans kompis Fredric. Fullt upp känns det som.
Pusshej
Josefine och Jag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0